Brandweer assisteert ambulancedienst bij gevallen persoon, Lisse

Lisse, 01 april 2012

Rond het middaguur kreeg de ambulancedienst een melding binnen over een gevallen persoon in een woning aan de Meidoornplantsoen in Lisse.

Hierop is er met spoed een ambulance heen gestuurd. Ter plaatse hebben de ambulancebroeders hulp gevraagd van de brandweer op hun patiënt naar beneden te krijgen. De brandweer kwam ter plaatse met een autospuit en autoladder en heeft op vakkundige wijze de man naar beneden getild. Hierna kon de ambulance naar het ziekenhuis en de brandweer terug naar de kazerne.

Foto´s: Wilbert van Minnen

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

2 Reacties

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten