Smeulende hoop houtsnippers Buchnerweg Gouda

Gouda, 1 April 2012

Om half 12 werd de brandweer van Gouda opgeroepen voor een buiten brand overige op de Buchnerweg in deze plaats.

Ter plaatse bleek het te gaan om een hoop houtsnippers die in de berm lag te smeulen. De brandweer heeft met een prik pen met water de snippers gekoeld en is retour gegaan.

Foto’s: Guido van Waas

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten