Aanrijding tussen auto en scooter Van Panhuysstraat Noordwijk

Noordwijk, 5 april 2012

Op de Van Panhuysstraat in Noordwijk is een ongeluk gebeurd aan het begin van de donderdagavond. Hierbij waren een personenauto en een scooter betrokken.

De automobilist wilde met zijn voertuig afslaan, maar zag daarbij waarschijnlijk zijn medeweggebruiker het hoofd. De bestuurder van de tweewieler kwam ten val en raakte dusdanig gewond dat hij door de gealarmeerde ambulancedienst naar het ziekenhuis werd gebracht. De VOA is ter plaatse gekomen om onderzoek te verrichten.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten