Assistentie politie Nieuwerkerk a/d IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 6 april 2012 

In de middag van vrijdag 6 april werd door de politie de brandweer gevraagd voor assistentie. Eenmaal daar aangekomen bleek er een deur open te staan op de 3de etage. De bewoner was echter niet thuis. Om veel schade te voorkomen werd de autoladder uit Gouda ter plaatse gevraagd.

Iemand van de brandweer heeft de woning betreden via het balkon, hierna heeft de politie onderzoek  gedaan. Wat er in de woning is aangetroffen is voor ons niet duidelijk. De hulpdiensten zijn hierna terug gekeerd naar de kazernes.

Foto’s: Davey de Man

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten