Aanrijding tussen twee voertuigen Beijerincklaan Waddinxveen

Waddinxveen, 7 april 2012

Na een aanrijding op de Beijerincklaan in Waddinxveen werden politie en ambulance op zaterdagochtend gealarmeerd.

Het bleek te gaan om een kop-staartbotsing. Eén persoon is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet naar een ziekenhuis te worden vervoerd. Over de oorzaak van de aanrijding is niks bekend.

Foto’s: Mart Beerens & Rob de Jong

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten