Zoektocht na motor te water Zuidplasweg Nieuwerkerk a/d IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 7 april 2012

Op de vroege morgen van zaterdag werden de hulpdiensten naar de Zuidplasweg in kruising met de Verbindingsweg gestuurd voor een voertuig te water. Iets voorbij de kruising werd een motor aangetroffen die in de sloot lag.

Twee duikers hebben in het water gezocht naar de bestuurder en eventuele meerdere personen. Dit gebeurde in eerste instantie in de sloot waar de motor lag, maar later ook in het slootje aan de andere kant van de weg. Er werd echter niemand aangetroffen waarop ambulance en brandweer weer retour konden. De politie zal een onderzoek instellen naar de eigenaar van de motor en hoe deze in het water is gekomen.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten