Middelbrand in flat Herculesstraat Alphen a/d Rijn

Alphen aan den Rijn, 7 april 2012

In Alphen a/d Rijn brak op zaterdagavond brand uit op het balkon van een flatwoning aan de Herculesstraat. De brandweer schaalde hierbij op naar middelbrand.

De brand was snel onder controle. Wel moest een aantal bewoners hals over kop hun woning verlaten. Na de brand hebben de spuitgasten nog controles op o.a. koolmonoxide verricht. Toen dit gebeurd was, konden zij terug naar de kazerne en kon de politie onderzoek gaan verrichten naar de oorzaak van de brand.

Foto’s: Mart Beerens & Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten