Twee auto’s branden uit op carpoolplaats aan Rijksweg Moordrecht

Moordrecht, 8 april 2012

De brandweer van Moordrecht werd vanavond gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Middelweg in die plaats. Aanrijdend waren grote zwarte rookwolken al te zien en eenmaal ter plaatse bleek het te gaan om de Rijksweg. Op de carpoolplaats aldaar stonden twee auto’s volledig in brand.

De brandweer had het vuur snel onder controle. De politie zal verder onderzoek doen naar de oorzaak. Brandstichting wordt niet uitgesloten, mede doordat er het vermoeden bestaat dat er één auto geëxplodeerd is. Aanleiding hiervan is dat het dak van de auto bol stond en de deuren totaal ontwricht. Ook de stijlen van het dak waren ernstig beschadigd, een beschadiging die doorgaans niet door vuur ontstaat. De voorruit van de auto belandde ook nog eens op de vluchtstrook van de A20. Getuigen worden gevraagd zich te melden bij de politie in hun woonplaats, dit kan op 0900-8844.

Foto’s: Rens de Haan & Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. ato

    Lijkt meer op een gaslek van de LPG tank indien het een LPG auto betreft …….of een afrekening in “het circuit”.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten