Man overleden na overval Stationsbuurt Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel, 9 april 2012

In een huis aan de Stationsbuurt is op maandagmorgen omstreeks kwart over negen  een overval geweest. Hierbij is een 81-jarige man om het leven gekomen. Reanimatie door de toegesnelde politie en ambulance medewerkers mocht niet meer baten.

Een thuiszorg medewerker kwam bij de man thuis op het moment dat de man werd overvallen, die heeft melding gedaan bij de politie waarbij ze met een politiehelikopter en eenheden op de grond de overvaller gezocht hebben. Ook werd er een burgernet ingeschakeld. De politie heeft de overvaller nog niet op kunnen pakken.

Update: Verdachte aangehouden in Rotterdam/ Capelle aan den IJssel

Video: 112HM

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

7 Reacties

 1. Remco F. Gerritsen

  Hopelijk wordt die crimineel niet alleen opgepakt voor diefstal maar ook voor moord.

  Gecondoleerd aan de nabestaanden.

 2. crees

  Zo gemeen en zo triest is dit! Helemaal bij zo’n oude man! Kan er niet over uit!

 3. Jonathan

  Vreselijk wat hier gebeurt is.
  Ik hoop dat de ogen van ons fijne ministertje van justitie eens geopend worden en de straffen flink omhoog gaan.! Dit soort figuren moeten gewoon keihard aangepakt worden. Mensen die dit doen, en dan zeker nog bij oudere mensen mogen nooit meer vrij rond lopen in Nederland.

 4. Sjaan B

  Wat een walgelijke laffaard moet dat zijn die zoiets doet. Laten we hopen dat het de politie lukt om hem op te pakken en dat ie er nou es niet met een lullig strafje vanaf komt.

 5. ato

  het wordt steeds gekker,…..een weggetje waar je bijna niet ongezien weg kunt komen en toch gaan die gekken zelfs dat “risico” aan…… Wordt tijd dat dit soort overvallers ( lees: ieder overvaller !) zodra ze opgepakt zijn direct buiten de maatschappij geplaatst worden, minimaal voor zeer lange tijd. Als je dit soort rattestreken vertoont dan heb je alle credits voor deze maatschappij verspeeld in mijn ogen.
  Raar dat je in dit land geen spullen meer onbeheerd kunt laten staan of zelfs veilig bent in je eigen huis/omgeving….
  vergeef me,ik zal wel ouderwets zijn met deze gedachte maar wat zijn we afgegleden in dit land. Heel veel sterkte aan de nabestaanden en direct betrokkenen.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten