Persoon in water gevonden in Noorden

Noorden, 10 april 2012

Op dinsdag werden de hulpdiensten opgeroepen voor een persoon te water aan de Anjerstraat in Noorden. Er was een man in het water gevonden, wat later de Prolkade bleek te zijn. Ook Lifeliner 1 vloog mee.

Nadat de persoon op het droge was, werd deze gereanimeerd door het medische personeel wat inmiddels bij de plek des onheils was aangekomen. Het slachtoffer is daarna met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Dit ging onder begeleiding van de trauma-arts. De technische recherche is ter plaatse gekomen voor het starten van een onderzoek. Over de huidige toestand van het slachtoffer is nog niks bekend.

Item is later online gezet vanwege de ernst van de situatie
Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. menno

    er wwrd ook gemeld:
    (adres) Reanimatie (vrachtwagen-personenwagen) Weten jullie hier meer van?

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten