Schoorsteenbrand Zilkerduinweg, De Zilk

De Zilk, 12 april 2012

Donderdagavond om 20:07 uur werden politie en brandweer naar De Zilk gezonden vanwege een gemelde schoorsteenbrand in een woning aan de Zilkerduinweg.

De brandweer van Noordwijkerhout kwam met een T.A.S. en Lisse met een Autoladder. De politie kwam met twee eenheden ter plaatse. De oorzaak van de melding was, dat een bewoner bij praktisch windstil weer een sinaasappelkistje in de openhaard had aangestoken. Dit bracht enige rookontwikkeling met zich mee.

Verslag en foto’s: Eugene Wittenberg



Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten