Dier in nood, Willem de Rijkelaan Hillegom

Hillegom, 12 april 2012

Donderdagavond om 22:54 uur werd blusgroep 1 van de Hillegomse brandweer naar de Willem de Rijkelaan gezonden. Hier zou een dier in nood zijn. Ter plaatse bleek er een kat op het dak te zitten.

De brandweer stelde een aantal meters verder een ladder tegen de gevel op. Met een straal water werd het beestje naar de veilige handen van de brandweerman “gespoten”. Aan zijn nekvel werd de kat naar beneden gebracht. Dankzij de handschoenen kon de kat bij de brandweerman geen schade aanrichten. Na overdracht werd in zijn angst van het avontuur wel de huid van een baasje opengehaald.

Verslag en foto’s: Eugene WittenbergOver de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten