Auto over de kop in Nieuw-Vennep Update politiebericht

Nieuw-Vennep, 17 april 2012

Op de IJweg in Nieuw-Vennep is dinsdagavond een auto over de kop geslagen. De persoon die de auto bestuurde verloor de macht over het stuur en knalde tegen een boom.

Door klap schoot de auto tegen een hek en sloeg over de kop. De wagen kwam in een tuin aan de IJweg tot stilstand. In eerste instantie werd gevreesd dat de inzittenden bekneld zaten. Dit was niet het geval. De vrouw en de man zijn allebei zelf uit de auto gekomen.

De politie heeft de vrouw aangehouden. De reden hiervoor is niet bekend.

 

===UPDATE POLITIEBERICHT===

Nieuw-Vennep, 17 april – De politie kreeg dinsdagavond omstreeks 20.45 uur een melding van een verkeersongeval met letsel op de IJweg. De bestuurster, raakte de macht over het voertuig kwijt waarna de auto op zijn kop in een voortuin van een woning terecht kwam. De inzittenden, een 46-jarige Nieuw-Vennepse en een 45-jarige Nieuw-Venneper, stonden inmiddels naast het voertuig. Voor zover bekend zijn zij niet gewond geraakt. De Nieuw-Vennepse bleek na een blaastest teveel gedronken te hebben, bijna twee keer de toegestane hoeveelheid. De bestuurster is inmiddels verhoord, de passagier wordt nog verhoord. De politie maakt proces-verbaal op.

Fotografie: Daniel van Straeten

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten