Frontale aanrijding Schoonhovenseweg N207 Stolwijk

Stolwijk, 17 april 2012

Omstreeks half 5 werden meerdere politie eenheden en drie ambulances gevraagd met spoed naar de Schoonhovenseweg – N207 te komen. Later werd ook de OvD geneeskunde met spoed ter plaatse gevraagd. Uiteindelijk zijn twee ambulances en de OvD-G ter plaatse gekomen.

Op de plek des onheils was er een flinke aanrijding gebeurd tussen een bestelauto en een personenauto. De bestelauto, komend uit de richting van Gouda, is door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terechtgekomen en is daarbij frontaal in botsing gekomen met een tegenligger.

Er zijn twee slachtoffers naar het ziekenhuis vervoerd waarvan één met spoed, een derde slachtoffer is op de passagiersstoel van de ambulance meegereden naar het ziekenhuis. Wat hun letsel is, is bij ons onbekend. De voertuigen zijn afgesleept door de berger.

Foto’s later geplaatst i.v.m. met de mogelijke ernst van de verwondingen en foto’s van iets mindere kwaliteit door het slechte weer.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. Marlon

    Wat een klap zal dat geweest zijn!!! Voor gevaarherkenning is het een beetje te laat nu…

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten