Lifeliner inzet bij ongeval Nieuwe Zeeweg Noordwijk

Noordwijk, 18 april 2012

Vanmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietsster en een schilder. De verwondingen van de schilder werden ernstig ingeschat waardoor de lifeliner 2 werd gealarmeerd.

De schilder is onder begeleiding van een trauma arts met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De tegenpartij is ook afgevoerd naar het ziekenhuis, maar deze zonder spoed.

De politie doet onderzoek naar dit ongeval.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. r

    Volgens mij is het een aanrijding tussen 2 fietsers geweest. Kreeg namelijk de volgende sms van burgernet: Ivm aanrijding tussen 2 fietsers op de Nieuwe Zeeweg te Nwk op 18/4/2012, omst 13.40u. zoeken wij getuigen. info naar 0900-8844

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten