Reinigen wegdek Sportlaan Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn 18 april 2012

Vanmiddag werd de brandweer zonder spoed naar de Sportlaan in deze plaats gevraagd voor het reinigen van het wegdek.
Een medewerker van Liander was daar met zijn auto tot stilstand gekomen. Uit de motor was een flinke hoeveelheid motorolie gelekt. De auto werd eerst wat verderop gezet waarna de brandweer de plek met zaagsel en schuim bedekte. Na dat was ingewerkt werd alles schoongespoten. De auto is door een berger meegenomen.

Foto’s Edwin Kasteleijns

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten