Ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 20 april 2012

Verschillende hulpdiensten werden op vrijdagmiddag opgeroepen voor een beknelling op de A20 ter hoogte van hectometerpaal 42,7.

Ter plaatse bleek dat er geen beknelling was. Wel zijn er twee mensen afgevoerd naar het ziekenhuis. Het ongeval had plaatsgevonden tussen drie personenauto’s. De KLPD doet een onderzoek naar het ongeval.

Foto’s en video: Michael de Man


 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten