Grote brand legt loods in as, Hillegom

Hillegom, 21 april 2012

Zaterdagmorgen om circa 4.30 uur werd direct groot alarm gegeven, vanwege een brand in een loods achter de voormalige Peugeot-garage Schoonderbeek aan de Olivier van Noortstraat in Hillegom. Vanuit Leiden kreeg de Hillegomse brandweer assistentie om extra water op te pompen uit een beek nabij de Stationsweg.

De politie was met veel auto’s ter plaatse, zij hebben de Stationsweg afgesloten voor al het verkeer. Van de loods bleef niets over. De brandweer richt zich om het behouden van het naastgelegen pand van de voormalige Peugeotdealer Schoonderbeek. Een ambulance werd uit voorzorg ter plaatse gestationeerd.

Foto’s: Eugene Wittenberg & Robert v Voorst


Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. vic

    1 hillegomse brandweerman is gewond geraakt aan ze been.hij is gestruikeld over een kruiwagen ik kwam hem tegen in het spaarne ziekenhuis hoofddorp

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten