Politie en brandweer in optocht bloemencorso 2012

Hillegom, 21 april 2012

Zaterdagmiddag trok het bloemencorso door (o.a.) Hillegom. Tussen de mooie praalwagens werden twee opvallende hulpdiensten gespot.

Veel verkeersbegeleiders (in totaal ongeveer 120) waren dit jaar door de organisatie ingezet, hierdoor werd de inzet van politie-agenten in vergelijking met voorgaande jaren sterk verminderd. Een enkele automobilist wilde bij een afgezet kruispunt de opdracht van de verkeersbegeleiders niet uitvoeren.

Verslag en foto’s: Eugene WittenbergOver de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten