Brandweerinzet bij dier op hoogte Hillinenweg Hillegom

Hillegom, 24 april 2012

Dinsdagmiddag om 16:05 uur werd de Hillegomse brandweer ingeschakeld om een vastzittende vogel te bevrijden. Omdat de duif aan het einde van een tak vastzat, was het te gevaarlijk om een ladder te plaatsen.

Daarom werd een autoladder van de brandweer uit Lisse ingeschakeld. Met een tangetje in de hand gingen twee brandweerlieden de hoogte in. De duif zat met een visdraad aan één poot vast aan een tak. Veel kinderen keken naar de inzet van de brandweer, toen de vogel gered was klapten er zelfs enkele kinderen in hun handen. De duif is door de Hillegomse brandweer meegenomen om achter de brandweerkazerne in alle rust te worden vrijgelaten.

Verslag en foto’s Eugene Wittenberg
Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten