Containerbrand Estafetteweg Gouda

Gouda, 24 april 2012

Even voor half 5 werd de brandweer van Gouda zonder spoed opgeroepen voor een buitenbrand aan de Estafetteweg in die plaats. Uiteindelijk bleek het de kruising Olympiadeplein / Marathonlaan te zijn.

Zowel brandweer als politie kwamen uiteindelijk met spoed ter plaatse. Het betrof een bouwcontainer waaruit inderdaad rook kwam en ook op de zijkant van de container zat roet. Echter bleek het een aggregaat te zijn waar waarschijnlijk verkeerde olie in zat waardoor hij erg rookte. De politie en brandweer zijn daarop met onverrichter zaken weer retour kazerne gegaan.

Foto’s: Marco van Bemmel

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten