Ongeval met meerdere voertuigen Beijerincklaan Waddinxveen

Waddinxveen, 27 april 2012

Op vrijdagochtend moesten ambulance en politie naar de Tweede Bloksweg in Waddinxveen voor een aanrijding met letsel. Later werd duidelijk dat dit de Beijerincklaan (N453) moest zijn en werden ook nog brandweer en OVD-G opgeroepen.

Er was een ongeval gebeurd met drie voertuigen. Eén persoon is in ieder geval afgevoerd naar het ziekenhuis, een tweede is nagekeken in de ambulance. Of deze is afgevoerd en informatie over eventuele andere gewonden is onbekend. De VOA is ter plaatse gekomen voor onderzoek.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. Remco F. Gerritsen

    Die foto met de 2 OvD voertuigen is m’n favoriet:D

    Mooie foto’s gemaakt.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten