Ongeval Albert Plesmanplein Gouda

Gouda, 28 april 2012

In Gouda kwam er omstreeks negen uur een melding van een aanrijding op het Albert Plesmanplein. Ter plaatse had er ene lichte aanrijding plaats gevonden tussen een personenauto en een scootmobiel.

De bestuurder van de scootmobiel werd ter controle in de ambulance nagekeken. De verwondingen bleken mee te vallen.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

3 Reacties

  1. Remco F. Gerritsen

    Ja, deze weg is nog steeds gigantisch ongeordend. En nu ze een kruispunt van een rotonde hebben gemaakt is het vragen om problemen.

  2. Lex

    Aanvullende info;
    Meneer had het stoplicht niet gezien en daarop doorgereden, toen ik rechtsaf ging vanuit de stad. Hij eindigde met scootmobiel en al in mijn rechter achterportier. Gelukkig alles met lage snelheid waardoor hij enkel ten val kwam en na controle door het ambu personeel weer naar huis mocht. Dinsdag gaan we op ons gemak de formulieren tekenen.

    Mvg

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten