Voertuig tegen boom, niet in het water Weijpoort Nieuwerbrug

Nieuwerbrug, 28 april 2012

In Nieuwerbrug kwam er op zaterdagochtend een melding van een voertuig te water op de Weijpoort. Eenmaal ter plaatse bleek een voertuig van de weg te zijn geraakt en op een boom te zijn geklapt, het naastgelegen water werd net niet geraakt.

De brandweer heeft het voertuig vast gezet met een lier, zodat deze niet verder kon wegzakken. Ook heeft men de ambulancedienst geholpen om het slachtoffer uit het voertuig te halen, deze is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Een berger heeft het voertuig meegenomen.

Foto’s: Rens de Haan & Mart Beerens

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten