Auto ramt lantaarnpaal en belandt op zijn kop Marnixstraat Alphen a/d Rijn

Alphen aan den Rijn, 29 april 2012

In de nacht van zaterdag op zondag werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een “beknelling zwaar” op de kruising van de Oranje Nassausingel met de Van Boetzelaerstraat in Alphen a/d Rijn. Uiteindelijk bleek het te gaan om een auto die op zijn kop was beland op de Marnixstraat en hij had daarbij ook nog een lantaarnpaal omver weten te krijgen.

Wonder boven wonder waren er geen gewonden. De inzittenden konden gelijk gehoord worden door de aanwezige politie. Een berger heeft het voertuig na enige tijd weggehaald. Over de oorzaak is niks bekend.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten