Schaap te water Middelweg Moordrecht

Moordrecht, 30 april 2012

Bij de brandweer kwam er op Koninginnedag om 15.15 uur een melding binnen van een dier in problemen. In een slootje aan de Middelweg te Moordrecht bleek er een schaap in het water te liggen.

Het dier werd door de mannen van de brandweer uit het water gehaald. Nadat het schaap een beetje van de schrik was bekomen werd het naar het midden van het weiland gebracht waar de kletsnatte vacht in het voorjaarszonnetje kon drogen.

Foto’s: Wim Slagers

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wim Slagers, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2012 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten