Massale politie inzet Buurtje Gouda

Gouda, 5 mei 2012

Een surveillerende politieauto reed op zaterdagavond door het Buurtje heen in Gouda, waarop een groepje jongeren wegrende. Hierop riepen zij om versterking en gingen de jongens achterna.

De versterking was snel ter plaatse, waarop alle jongeren staande werden gehouden. Nadat de agenten de jongeren gefouilleerd hadden bleek er één iemand een gestolen voorwerp bij zich te hebben. Deze is gearresteerd en naar het politiebureau overgebracht. De andere jongens konden hun weg vervolgen. Het is onbekend wat de jongen bij zich had.

Foto’s: Michael de Man

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten