Veel rookontwikkeling bij schoorsteenbrand Vossiusstraat Gouda

Gouda, 7 mei 2012

Rond 11 uur op maandagochtend moest de Goudse brandweer met spoed naar de Vossiusstraat voor een schoorsteenbrand. Bij aankomst kwam er aardig wat rook uit de schoorsteen.

De schoorsteen werd hierop geraagd, maar door de intense hitte in het schoorsteenkanaal moest de ketting worden gekoeld. Uiteindelijk werd de hele schoorsteen schoongeveegd waarop de brandweer terug naar de kazerne kon. Over de oorzaak is bij ons niks bekend.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. Robert

    Gelukkig alleen bij een schoorsteenbrand gebleven, vond het toch een beetje teveel rook en heb de melding gemaakt.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten