Kettingbotsing met 5 auto’s A20 Nieuwerkerk a/d IJssel

Nieuwerkerk a/d IJssel, 11 mei 2012

Vanmiddag rond kwart over 4 werden ambulance en politie gealarmeerd voor een aanrijding op de A20 richting Gouda.

Ter plaatse waren er door onbekende oorzaak vijf auto’s op elkaar geklapt ter hoogte van de afrit bij Nieuwerkerk a/d IJssel. Bij deze aanrijding zijn geen gewonde gevallen. Er is één persoon nagekeken in de ambulance maar die hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een berger heeft de auto’s meegenomen.

Foto’s: Jasper van Reenen

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten