Arrestatieteam haalt verwarde man uit flat Oosterschans Leiderdorp

Leiderdorp, 12 mei 2012

Vanmiddag heeft het arrestatieteam van de politie een verwarde man gearresteerd in een flat aan de Oosterschans in Leiderdorp.


De politie kreeg een melding van een man die dreigde zichzelf of andere iets aan te doen waarop zei geen enkel risico namen en het arrestatieteam inschakelde. De verwarde man zat in een woning op de zevende verdieping van de flat. Nadat het arrestatieteam de flat had betreden duurde het enige tijd voordat ze met de verdachte naar buiten kwamen. De arrestant is meegenomen naar het bureau waarna de ruime afzetting werd opgeheven.

Foto’s: Jasper van Reenen

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten