Brandweer Hillegom 85 Jaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hillegom, 12 mei 2012

De Hillegomse brandweer bestaat dit jaar 85 jaar. Dit werd zaterdag 12 mei bijzonder gevierd met een open dag. Je kon een brandje blussen, in auto’s knippen en nog veel meer. De burgemeester van Hillegom, de heer Broekhuis, opende de dag met het pompen van water met een oude waterpomp. Ook waren verschillende voertuigen te zien uit de regio. Verder kon men met de voertuigen een rondrit maken.

Brandweer Hillegom 85 Jaar

Foto’s: Rene Lupsan

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten