Brandgerucht Merijntje Gijzenstraat Gouda

Gouda, 12 mei 2012

Op zaterdagavond werden luide geluidssignalen gehoord in een woning wat afkomstig was van een rookmelder. Hierop schakelde de omwoners de brandweer in.

Omdat de bewoners niet thuis waren, moest de brandweer de deur forceren. Dit hebben zij gedaan door een ruitje in te slaan. Hierop ging de brandweer naar binnen. Hier werd echter niets aangetroffen en de brandweer kon retour naar de kazerne.

Foto’s en video: Michael de Man

 

 


Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten