Middelbrand bij houtverwerkingsbedrijf Hoogeind Driebruggen

Driebruggen, 15 mei 2012

Op dinsdagochtend werd de brandweer van Driebruggen gealarmeerd voor een industriebrand bij Vios aan het Hoogeind. Later werden ook de korpsen van Gouda en Nieuwerbrug opgeroepen om te assisteren en werd er opgeschaald naar middelbrand.

Aangezien de locatie van de brand moeilijk te vinden was, werd de warmtebeeldcamera ingezet. Naast de normale WBC van de brandweer, assisteerde ook een politiehelikopter om van bovenaf de hittebron te kunnen lokaliseren. Nadat deze gevonden was in een afzuiginstallatie, was deze snel onder controle. Na nog een laatste controle konden alle spuitgasten weer inpakken.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

4 Reacties

 1. Coen

  Is de ladderwagen van brandweer gouda 856 buitengebruik gesteld?
  Of zijn de wagens omgeruild.
  Zie nu wel veel keren dat 751 uit Leiden terug op de foto.
  Normaal werd toch een ladderwagen uit Hillegom/Sassenheim als reserve beschouwd binnen de regio?

 2. Rens de Haan

  Beste Coen,

  De ladders zijn gewisseld, Leiden heeft nu de 856 en Gouda heeft nu de 751.

  Met vriendelijke groet,

  Rens de Haan
  112HM.nl

 3. Jonathan

  De ladder 66-751 is in gouda gestationeert omdat de ladder van gouda niet goed functioneerde. Na controle bij magirus is hij retour gestuurd richting leiden. De 66-751 en de 66-856 zullen spoedig weer van post wisselen heb ik begrepen.

 4. Rens de Haan

  Beste Jonathan,

  Deze informatie is niet correct. De 856 blijft in Leiden en de 751 blijft in Gouda. Dit heeft niets met een technisch defect te maken!

  Met vriendelijke groet,

  Rens de Haan
  Webmaster 112HM.nl

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten