Veegwagen belandt in de sloot Goudseweg Stolwijk

Stolwijk, 15 mei 2012

Een gevallen telefoon, dat was de oorzaak dat een veegwagen op dinsdag in de sloot belandde bij de Goudseweg in Stolwijk. Een fietser verloor zijn mobiel, remde om deze te pakken en de veegwagen moest uitwijken de berm in en kwam daarna in de sloot uit.

Met een kraan en een bergingsvoertuig werd de veegwagen uit de sloot getakeld om vervolgens afgevoerd te worden. Hierdoor werd de N207 afgesloten.

Foto’s: Ingezonden

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

6 Reacties

  1. Frank

    Tja shit happens zeg ik dan maar. Ik vraag mij alleen af dat als er geen letsel is waarom zo’n karretje dan overdag met files en ontregelt openbaar vervoer als gevolg wordt geborgen. Is dit niet handiger om dit snachts te doen? Wie heeft hier een zinnige reactie op?

  2. michels

    Dat is makkelijk de veegmachine kon meteen de bagger opzuigen dat is op de weg ligt zijn sterke machines zo’n ravo

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten