Autocross Zuidplasweg Zevenhuizen

Zevenhuizen, 17 mei 2012

In Zevenhuizen werd op Hemelvaartsdag de jaarlijkse autocross georganiseerd. In tien klassen gingen verschillende auto’s tegen elkaar strijden. De race werd net zoals vorige jaren gehouden op een stuk land aan de Zuidplasweg.

De race verliep vrij rustig, enkele auto’s vlogen over de kop. Gelukkig waren er geen zwaar gewonden bij gevallen. De brandweer en het rode kruis stond de hele race paraat om bij eventuele ongelukken hulp te verlenen. Dit hebben zij een aantal keer gedaan.

Foto’s: Michael de Man & Jasper van Reenen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten