Schoorsteenbrand Corellipad Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 17 mei 2012

Donderdagavond werd de brandweer opgeroepen voor een schoorsteenbrand op het Corellipad te Nieuwerkerk aan den IJssel. Ter plaatse heeft de brandweer lage druk afgelegd. In de schoorsteen was een warmtebron aangetroffen wat tot een brandlucht en vlammen uit de schoorsteen had geleid.

Na knap manoeuvreren door de ladderwagen uit Gouda kon de brandweer de schoorsteen vegen en de brandende resten blussen. Hierna konden de slangen weer opgerold worden en kon de brandweer terug keren naar de kazerne.

Foto’s: Davey de man & Michael de Man

Video: Michael de Man 

;

;

;

;


;

;

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten