Schoorsteenbrand Tussenlanen Bergambacht

Bergambacht, 17 mei 2012

Even voor tien uur op deze Hemelvaartsdag werd brandweer Bergambacht verzocht met spoed naar de Tussenlanen in die plaats te komen voor een schoorsteenbrand

Terplaatse zijn de brandweermannen enige tijd bezig geweest om de schoorsteen te vegen. Hierna kon iedereen weer retour kazerne.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten