Gewonde bij ongeval Randweg Lekkerkerk

Lekkerkerk, 19 mei 2012

Op zaterdagochtend moesten brandweer, ambulance en politie met spoed naar de Tiendweg Oost in Lekkerkerk voor de melding van een beknelling. Achteraf bleek het te gaan om de Randweg. Hier was bij een S-bocht een auto in de berm beland.

Het bleek uiteindelijk niet om een beknelling te gaan, maar om een onwelwording achter het stuur. De bestuurder is met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Over de aard van de verwondingen is niks bekend. Wonder boven wonder werd er vrijwel niets geraakt toen de auto van de weg raakte, waardoor de schade aan zowel de auto als straatmeubilair beperkt bleef.

Foto’s: Rens de Haan & Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. Remco F. Gerritsen

    Blijft de vraag. Waarom zijn er nog steeds geen veiligheidsmaatregelen genomen om dit soort dingen te kunnen voorkomen. Het had veel erger kunnen aflopen, wat gelukkig niet is gebeurt. Maar dit soort berichten hoor je wel steeds vaker:O

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten