Ongeval Hoofdweg-Zuid Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 19 mei 2012

Politie en ambulance werden op zaterdagmiddag opgeroepen voor een ongeval tussen een scooter en een auto, hierbij zou de bestuurder van de scooter gewond zijn geraakt.

Ter plaatse werd de scooter bestuurder nagekeken in de ambulance. De verwondingen bleken mee te vallen en na controle hoefde hij niet mee naar het ziekenhuis. De politie zal de toedracht van het ongeluk onderzoeken.

Foto’s: Michael & Davey de Man

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten