Uitslaande schuurbrand Poldermolendreef Gouda

Gouda, 19 mei 2012

Het gebruik van een vuurkorf in een achtertuin aan de Poldermolendreef in Gouda liep vanmiddag vervelend af. Een bewoner die wat hout verbrandde had het vuur gedoofd en was naar binnen gegaan. Toen hij even later terug kwam stond zijn schuur volledig in brand. Ook de schuur van de buren begon al te branden.

In eerste instantie werd de melding doorgegeven als Pepermolenerf maar dit bleek niet helemaal de juiste locatie.

Door het snelle optreden van buurtbewoners en brandweer bleef het beperkt bij twee uitgebrande schuren. Het duurde wel even voordat de brand echt uit was, met behulp van de warmtebeeldcamera werd er nog meerdere keren een nacontrole gedaan. Toen de brand echt uit bleek kon men retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan & Rob de Jong

Foto’s van vuur ingestuurd door Remco F. Gerritsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

4 Reacties

 1. Remco F. Gerritsen

  Dank u zeer voor het gebruiken van een aantal van mijn foto’s.

  Mooi vastgelegd de foto’s vanaf binnen.

 2. anoniem

  is dit niet de poldermolendreef want er waren 2 meldingen 1 van de poldermolendreef en 1 van de pepermolenerf en het ging om het zelfde maar ik zag bij de pepermolenerf geen brand

 3. Rob de Jong

  De schuur was het beste te bereiken via het Pepermolenerf, waar ook de eerste melding was. Maar volgens mij behoort de schuur tot een woning die weer aan de Poldermolendreef staat. Daarom werd daarna het herbezetten van de kazerne bij die straat gegeven.

  Met vriendelijke groet,

  Rob de Jong
  112HM

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten