Lekkage met mogelijk gevaarlijke stoffen Turfsingel Gouda

Gouda, 19 mei 2012

Vlak voor middernacht kwam de melding binnen bij de brandweer dat er een bijtende stof zou zijn gelekt of gemorst en dat het om gevaarlijke stoffen zou gaan. Men is hierop met spoed ter plaatse gegaan.

De brandweer is met een aantal mensen binnen in het pand waar het gebeurd zou zijn op onderzoek uitgegaan. Onder andere de OVD en AGS betraden het gebouw.  “Het ging om een kleine druppellekkage van afvalwater verontreinigd met een chloorhoudend product uit een afvoerpijpje van de douche. Geen gevaar voor omgeving, ruimte afgesloten, verder oplossing monteur.”

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. claudia

    Het ging om een kleine druppellekkage van afvalwater verontreinigd met een chloorhoudend produkt uit een afvoerpijpje van de douche. Geen gevaar voor omgeving, ruimte afgesloten, verder oplossing monteur.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten