Grote brand verwoest meerdere horecabedrijven Essenlaan Ter Aar

Ter Aar, 21 mei 2012

Rond half 1 in de nacht van zondag op maandag is er een grote brand uitgebroken in Ter Aar. Een gebouw met daarin een pizzeria, snackbar en restaurant is daarbij verloren gegaan.

Buurtbewoners zouden een harde klap gehoord hebben waarna het pand lichterlaaie bleek te staan. Vanwege de vele meldingen naar 112 werd er al vrij snel opgeschaald naar middelbrand en korte tijd later al naar grote brand. Ondanks alle inspanningen kon het gebouw niet worden gespaard.

Een aantal woningen werd ontruimd; de bewoners werden opgevangen in het nabij gelegen politiebureau. Later verrichtten de brandweerlieden metingen in de woningen om te kunnen bepalen of de bewoners weer terug mochten. Dit was uiteindelijk rond 2 uur het geval. Er zal onderzoek worden gedaan naar de oorzaak van de brand.

Foto’s: Mart Beerens & Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. Menno Plug

    De laatste tijd veel grote branden! Jammer van het pand, mooie foto’s šŸ˜‰

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten