Voertuig te water West-Vlisterdijk Vlist

Vlist, 21 mei 2012

Net na middernacht werden politie en ambulance opgeroepen om naar de West-Vlisterdijk in Vlist te gaan voor een voertuig te water. Hier was een auto ondersteboven in een slootje terechtgekomen.

Er is in ieder geval één persoon nagekeken in de ambulance, maar voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen bij dit ongeval. Een berger heeft het voertuig meegenomen. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Mart Beerens, Rens de Haan & Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten