Middelbrand bij Bowling Gouda aan de Heuvellaan

Gouda, 22 mei 2012

Op dinsdagmiddag is er brand ontstaan bij Bowling Gouda aan de Heuvellaan waarbij het vuur zou woeden op het dak. Binnen een minuut na de eerste melding werd er al opgeschaald naar middelbrand.

Een gealarmeerde ambulance heeft iemand nagekeken, waarschijnlijk iemand die op het dak aan het werk was. Of deze persoon mee moest naar het ziekenhuis, is onbekend. De brand zelf was snel onder controle. Men heeft een binnenaanval uit kunnen voeren en ook op het dak waren brandweerlieden. Nadat de brand uit was, werd de overdrukventilator ingezet. Over de oorzaak kan op dit moment nog niks gezegd worden.

Foto’s: Rob de Jong & Rens de Haan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten