Brandstof lekt uit tank bij tankstation Esso in Lisse

Lisse, 23 mei 2012

Vanavond aan het begin de avond werd de Lissese brandweer opgeroepen voor een hulpverlening bij het tankstation Esso de Poel in Lisse. Ter plaatse werd al vrij snel duidelijk dat het ging om een auto die brandstof lekte. De pomphouder had het tankstation hermetisch afgesloten voor het verkeer, ter waarborging van de veiligheid.

De brandweerlieden stelden snel vast dat de auto de brandstof lekte. Er was inmiddels al een hoeveelheid benzine op de grond gelekt. De brandweer heeft met behulp van een slangetje de brandstof op weten te vangen in een emmer, om te voorkomen dat de gehele inhoud weg zou spoelen. Daarna is de grond nog even schoongespoten, richting het afvalputje wat leidt naar het opvangsysteem onder de grond. Hierna kon de brandweer met vervolg.

De man had net zijn auto laten maken vanwege een lekkende tank en zal dan ook terug gaan naar het garagebedrijf waar hij dit even laten verhelpen.

Foto’s: Robert van Voorst

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten