Woningbrand Marga Klompéstraat Gouda

Gouda, 23 mei 2012

Even na 4 uur vanmiddag werd brandweer Gouda gevraagd met spoed naar de Marga Klompéstraat te komen in deze plaats voor een woningbrand.

Ter plaatse betrof het een woning in een flat waardoor naast de tankautospuit ook de autoladder terplaatse kwam. Door onbekende oorzaak heeft een droger vlam gevat. De politie die als eerst aankwam heeft de brand (deels) geblust met een brandblusser. De brandweer heeft de droger uit de woning gezet en na enkele controles konden de hulpdiensten weer retour post.

Foto’s: Marco van Bemmel

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten