Gaslekkage Iersestraat Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 24 mei 2012

Donderdag avond heeft er een gasontsnapping plaats gevonden op de Iersestraat in Nieuwerkerk aan den IJssel. Brandweer, politie en de OVD kwamen hiervoor ter plaatse. Eenmaal aangekomen werd er geen gas gemeten maar was er een luid geluid te horen. Even later bleek dat er aan de gasleiding was gewerkt. Deze werkzaamheden waren afgerond. Toen de afsluiters weer open werden gedraaid was het echter fout gegaan.Toen Joulz ter plaatse was hebben zij een kraan dicht gedraaid waardoor de gasontsnapping verholpen was, waarna brandweer en politie konden terug keren naar hun posten.

Foto’s: Davey & Michael de Man

Video: Michael de Man

 

 

 


 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten