Ernstig ongeval auto – fiets Goejanverwelledijk Gouda

Gouda, 25 mei 2012

Vanmiddag heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden tussen een auto en een fietser op de Goejanverwelledijk in Gouda.Op de kruising met de Sportlaan was door onbekende oorzaak een fietser aangereden door een auto. De fietser raakte zwaar gewond en er kwamen meerdere ambulances ter plaatse om het slachtoffer te stabiliseren. Deze is vervolgens met spoed naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. De VOA kwam ter plaatse om het ongeval te onderzoeken. De auto liep flinke schade op en is afgevoerd door een berger. De fiets is door de VOA meegenomen. De politie heeft het drukke verkeer in goede banen geleid.

Foto’s: Marco van Bemmel


Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

6 Reacties

 1. alwin

  zo dat moet pas een harde klap geweest zijn:O
  weet er iemand hoe het met de fietser is afgelopen?

 2. kim

  ik fietste langs vanaf de goejanverwelledijk naar de krugerlaan net nadat het slachtoffer afgevoerd was. het was bijzonder ernstig, want wat je op deze foto’s niet ziet is dat het haar van mevrouw (denk ik, het was lang haar) in/op het glas in het gat van de vooruit zat.. graag zou ook ik wel willen weten hoe het met het slachtoffer is

 3. marco

  Het gaat goed met de slachtoffer heeft wel een openbot breuk. Is buitenlevensgevaar.
  Haar vader heeft mijn moeder gebeld inverband dit ongeval de fiets kwam tegen haar uito tot stil stand. maar gelukkig gaat het goed met het slachtoffer.

 4. andrea

  Met Isabel gaat het goed de hechtingen zijn uit haar hoofd alleen nog in 55 hechtingen van de 64 in haar been ze weet er niets meer van.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten