Ongeval Capelseweg Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel, 24 mei 2012

Op donderdagavond heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Capelseweg. Hierbij vloog één auto in de brand en één auto belande op zijn kop. De traumahelicopter, brandweer, politie en ambulance spoedde zich ter plaatse.

Bij aankomst bleek dat er geen personen bekneld zaten in de auto’s. Wel heeft de brandweer één auto met schuim geblust, en kon na controle retour naar de kazerne. Twee personen zijn zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Over hun toestand is niets bekend.

Foto’s: Michael de Man

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten