Lifeliner inzet Lelieveld Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 26 mei 2012

Op zaterdagavond werden er twee ambulances gevraagd om naar een woning te gaan op het Lelieveld, ook ging de lifeliner  uit Rotterdam  met spoed die kant op.

De lifeliner is geland op het weiland langs de Schielandweg N219, hier stapte de arts in de ambulance waarop de ambulance weer vertrok. Even later vertrok ook de lifeliner weer. Wat er heeft plaatsgevonden in de woning is onbekend.

Foto’s en video: Michael de Man

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten